Zoomen met Rob Bovens

Heb jij trek in (nog) meer kennis rondom alcohol? Rob Bovens, senior onderzoeker bij Tilburg University en mede-initiatiefnemer van IkPas praat je bij over de thema’s die linken aan ‘Alcohol en keuzevrijheid’. In een online college op dinsdag 26 januari a.s. van 19.30 tot 21.30 hoor je meer over onder andere: alcohol in onze samenleving, reclame, groepsdruk en het wel of niet drinken van 0.0-bier of -wijn. Het laatste half uur is gereserveerd voor vragen. Zin in wat afleiding nu we ’s avonds de deur niet meer uit kunnen en mogen? Laat hier je e-mailadres achter.

Tijdens dit online college behandelt alcoholonderzoeker Rob Bovens een aantal thema’s die linken met ‘alcohol en keuzevrijheid’. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Wil je erbij zijn op dinsdag 26 januari van 19.30 – 21.30? Laat dan hier je emailadres achter.

Goed om te weten:

-Er is een college van twee uur boordevol info. Het laatste half uur kunnen er vragen worden gesteld. De mensen die hier geen behoefte aan hebben, verlaten het college eerder.

-Op de dag van het college krijg je (uiterlijk een uur van tevoren) via de mail een link en een wachtwoord. Met deze link heb je toegang tot het college.

-Je kunt vanaf een kwartier van tevoren inloggen. Je weet dan in ieder geval dat het technisch werkt allemaal.

-Wanneer je geen ervaring hebt met Zoom is het handig om het ruim op tijd te installeren en uit te proberen. Hier is een video die het een en ander uitlegt over het installeren van Zoom.

N.B. We proberen een opname te maken van het college zonder de deelnemers in beeld te brengen. Hier bestaat nog geen zekerheid over, verdere berichtgeving hierover volgt.

 

Gerelateerd

Achtergrond

Eet en drink je warm

Nu de temperatuur steeds verder daalt, voel je dat we richting winter gaan. Niet erg, want die lichtjes, die feestdagen, die gezellige avonden je zou ze niet willen missen. Wat…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat