Zonnen & Netflixen in de maand augustus

Natuurlijk vind je het fijn om buiten te zitten. Een terrasje te pikken. Of een duik in je (opblaas)zwembad te nemen. Maar een avondje Netflixen, zelfs in hartje zomer, kan best lekker zijn. Deze Netflix-series en films mag je in de maand augustus verwachten.

Pray Away / Documentaire

Voormalige leiders van de ‘Pray The Gay Away’-beweging worstelen met de nasleep van hun daden. Ondertussen zoeken de getraumatiseerde slachtoffers van deze therapie nog steeds naar acceptatie. De documentaire heeft in de VS lovende kritieken ontvangen en is bestempeld als een echte must see docu.

Beckett / Drama / Film

Op het puntje van je stoel bij de film Beckett. Het verhaal volgt een jong koppel, Beckett en April. Het paar probeert te genieten van een heerlijke vakantie in Griekenland. Beckett (John David Washington) slaat op de vlucht in Griekenland, nadat hij door een tragisch auto-ongeluk in een politieke samenzwering verzeild raakt die hem tot doelwit van een moord maakt.

Sweet Girl / Actie / Film

Na de moord op zijn vrouw doet een rouwende weduwnaar (Jason Momoa) er alles aan om de daders voor het gerecht te krijgen. Tevens probeert hij zijn dochter, het laatste stukje familie dat hij nog heeft, tegen elke prijs te beschermen. Ouderwetse ingrediënten als wraak, liefde en spierballen zorgen voor succesvol gerecht.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes / Komedie / Serie / Seizoen I

In deze gloednieuwe Noorse serie wordt Live Hallangen doodverklaard. Wanneer ze uren later plotseling wakker wordt op de forensische tafel, is er een onverzadigbare honger in haar ontwaakt. Ondertussen probeert haar broer Odd de familiegedreven begrafenisonderneming overeind te houden, maar het stagnerende sterftecijfer in het kleine Noorse stadje Skarnes maakt dat onmogelijk. Live moet leren haar nieuwe gevaarlijke aard onder controle te krijgen en beslissen of ze bereid is mensenlevens op te offeren voor haar eigen voortbestaan, wat ironisch genoeg hand in hand gaat met het voortbestaan van het familiebedrijf.

Bron: filmvandaag.nl.

 

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat