Waarom inschrijven?

Zodra je je hebt ingeschreven, gaan wij er alles aan doen om je te helpen tijdens de periode dat je alcoholgebruik op pauze staat. Na je aanmelding krijg je toegang tot jouw eigen dashboard, voorzien van een aantal handige functies.

Schrijf je in voor IkPas!

Alleen of in teams

Je alcoholgebruik op pauze zetten is niet altijd makkelijk. We hebben goed nieuws! Deze IkPas periode kun je als team meedoen en samen de uitdaging aangaan. Dit maakt het passen niet alleen makkelijker maar ook gezelliger! Kies bij het inschrijven “meedoen als een team” en nodig jouw vrienden of familie uit om samen de uitdaging aan te gaan. 

Badges

Gedurende de alcoholvrije periode verdien je een aantal badges. Iedere badge is een positief steuntje in de rug. Sommige badges verdien je automatisch, zoals 10 dagen op pauze. Andere badges kun je jezelf toekennen, zoals een etentje zonder alcohol. Maak er een wedstrijdje van met jezelf en probeer ze allemaal vrij te spelen!

Forum

In het dashboard vind je ook een forum, waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers. De ervaring leert dat het helpt om met andere te bespreken of je het zwaar hebt met de onthouding, of dat het juist heel soepel gaat. Maar even bijkletsen over een nieuwe Netflix-serie mag natuurlijk ook.

Dagboek

In het forum heb je de mogelijkheid om je ervaringen te delen met mensen, maar dat hoeft natuurlijk niet. In het dagboek heb je de ruimte om je eigen gedachten aan het digitale papier toe te vertrouwen. Leuk om later nog eens terug te lezen hoe je IkPas in de eerste dagen ervaarde!

IkPas Coach

Een persoonlijke vraagbaak die speciaal voor jou klaarstaat. Hij of zij beantwoordt al je vragen en staat je bij tijdens de periode dat jouw alcoholgebruik op pauze staat. Ze zijn stuk voor stuk Hoogleraar in de IkPas-kunde.

Recepten

Met je alcoholgebruik op pauze ben je niet per se aangewezen op enkel kraanwater. Sterker nog, in het dashboard vind je heel veel recepten voor alcoholvrije drankjes. Ook vind je er handige tips en nuttige weetjes die je gaan helpen om jouw pauze-periode vol te houden.

Profiel

Het dashboard is jouw persoonlijke omgeving bij IkPas. Deze kun je dus ook naar wens invullen, aanvullen of aanpassen. Denk hierbij aan een profielfoto, maar ook hoe vaak je de nieuwsbrief wil ontvangen en of je een bericht wil krijgen als iemand op een forumbericht reageert.

Wijzig instellingen voor chat