Blogger aan het woord

Nou dat was het dan,  bijna aan de einddatum, nog 4 dagen te gaan.

In mijn vorige blog schreef ik dat ik nog niet wist hoe ik verder zou gaan op en na 1 februari.  Nu is mij het wel helder denk ik.  Ik doe in elk geval niet mee aan Kortdroog. Ik vind het zo wel best geweest. Ik heb wél besloten om ergens halverwege het jaar of gewoon regelmatig, wanneer ik daar zin in heb, even een dag of 10 alcoholvrij te gaan. Gewoon even een periode niks, lekker opschonen vanbinnen en vanbuiten en in mijn geval hopelijk ook zelfs een beetje aankomen in gewicht. Ik heb nu gemerkt dat ik het kan en ben daar stiekem ook wel trots op.

Ik liep over van de energie en waar ik meestal in winterslaap ga, heb ik nu echt bergen werk verzet. Mijn halve huis is geschilderd, ik heb stapels hout verzaagd, nieuwe gordijnen opgehangen etcetera.  Dit heeft ook wel een beetje een negatieve kant. Ik heb lichtelijk ADHD en ik ben een maand lang niet te stuiten geweest. Ik wilde meer en meer en meer doen, de dagen waren gewoon te kort! Het resultaat is natuurlijk geweldig, maar een piepklein beetje rust in mijn hoofd is ook wel welkom.

Naast mijn luie stoel waar ik in de avond altijd zit, staat een fles limonadesiroop, kiwi/limoen  en een kan met water. Deze hou ik er in, hij is vreselijk lekker, het staat er gewoon dus ik hoef geen moeite te doen om het te pakken.  Ook de warme chocolademelk met slagroom hou ik er in voor de winter.  Zo zie je maar, er is een wereld voor mij open gegaan op het gebied van drankjes 🙂
Ook al  zijn we er nog niet, ik kan niet anders zeggen dan dat dit een hele geslaagde maand was en ik volgend jaar absoluut weer meedoe.  1 februari geen feestje maar een feestje in mijn hoofd!
Het ga jullie goed!  Liefs,  Sonia

Gerelateerd

Blog Sonia

Blogger aan het woord

We zijn halverwege! Het verbaast mij wel een beetje hoe makkelijk het mij uiteindelijk afgaat. Ik had toch wat meer problemen verwacht, maar ik geniet intens van mijn sapjes, limonades…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat