Blogger aan het woord

Afgelopen week was ik naar de Wine Professional (Rai Amsterdam) geweest en het viel mij op dat er veel alcoholvrije varianten werden geserveerd. Ik was er niet heel erg enthousiast over. Op de Horecava werden ook heel veel alcoholvrije drankjes geserveerd en ik vind dat een mooie ontwikkeling! Als afsluiter van de dag hebben we heerlijk gedineerd bij restaurant Troef in Amsterdam. Daar begon ik met een lekkere alcoholvrije bubbel ‘BLA’. Echt de moeite waard, een bubbel op basis van jasmijnthee. Deze BLA is door de sommelier van een 3-sterren restaurant uit Kopenhagen bedacht. Lekker en vooral niet zoet. Daar werd ik blij van!

Deze week lijkt het wel of ik nog vaster slaap, heerlijk. Ik word nauwelijks wakker in de nacht. Als ik alcohol had gedronken sliep ik heel erg licht, werd ik steeds wakker omdat ik het zo warm had, moest ik vaak naar het toilet en werd ik ontzettend moe (en brak) wakker. Heel veel mensen merken dat ze een paar kilo afvallen, maar dat is bij mij niet het geval. Ik eet echt meer chocolade. Ik heb meer behoefte aan zoet. Hoop wel dat dat wat minder wordt. Volgende week gaan we week 4 in. De tijd gaat echt snel voorbij. We gaan gewoon weer verder met IkPas! Fijne dag!

Gerelateerd

Blog Karin

Blogger aan het woord

Inmiddels drink ik al 2 maanden niet en ik begin te merken dat het al bijna een gewoonte is geworden. Gisteren realiseerde ik me dat ik tijdens mijn jaarlijkse stilteretraites…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat