ook voor studenten

Veel mensen drinken alcohol, maar weten we eigenlijk wel precies wat alcohol allemaal met ons doet? Eigenlijk kun je daar maar op één manier achterkomen: een maand niet drinken. Je zal verbaasd zijn over hoe anders je je voelt na een maand niet drinken.

Dry January is wereldwijd de meest populaire maand om een maandje niet te drinken. Je begint door mee te doen aan Dry January fris en fruitig aan het nieuwe jaar, je blijft sneller en makkelijker trouw aan je goede voornemens én er is minder sociale druk is om te drinken in januari omdat er best wat mensen een maandje niet drinken.

Een heleboel pragmatische redenen om mee te doen dus, maar de echte reden is natuurlijk het ervaren van wat alcoholgebruik nu écht met je doet door het even te laten staan.

Wij van IkPas helpen je helemaal gratis door Dry January heen met ondersteuning in de vorm van een nieuwsbrief, badges, een forum, dagboeken, en zelfs je persoonlijke online coach! Als je je met een groep aanmeldt, kun je zelfs elkaar voortgang bijhouden. Meld je meteen aan en ga samen met 50.000 andere mensen in Nederland de uitdaging aan.

Meld je hier aan voor IkPas!

valt af

31% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt! Voor menige deelnemer een belangrijke reden om ook na IkPas minder alcohol te drinken.

zegt beter nee

Geen alcohol drinken is ook voor je omgeving wennen, je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren. 61% kan na afloop van de actie beter ‘nee’ zeggen tegen alcohol. Daarvoor hoeven ze niet perse de Bob te zijn!

is mentaal fitter

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken. 66% van de deelnemers ervaart dit.

Deelnemende onderwijsinstellingen

Wijzig instellingen voor chat