Fris de lente in!

 

 

Samen met de Universiteit van Amsterdam gaan we samen Fris de lente in! vanaf 15 april actief werken om sterker en fitter, zowel fysiek als mentaal, de zomer tegemoet te gaan.

Schrijf je in voor IkPas en zet je alcoholgebruik vanaf 15 april een maand lang op pauze.

Van 12 tot en met 17 April organiseert de UVA weer de Health Week. Een initiatief om studenten meer bewust bezig te laten zijn met ‘gezondheid’. Binnen deze week is er ook aandacht voor alcohol.

Het is zeker in deze tijd belangrijk om je conditie en gezondheid goed op peil te houden. Vandaar dat het alcoholgebruik bij studenten een onderwerp is waar we niet omheen kunnen.

Wanneer je een periode geen alcohol drinkt, doet dat je algehele gezondheid goed. Je zult merken dat je veel fitter bent, beter slaapt, overtollige kilo’s kwijtraakt, geld bespaart en dat je je mentaal beter voelt.

Ben jij student en heb je zin in een uitdaging? Meld je aan voor ‘Fris de lente in’ en zet samen met andere studenten je alcoholgebruik op pauze. Ook als je geen student (meer) bent, of aan een andere onderwijsinstelling studeert, ga de uitdaging met ons aan en schrijf je in!

 

Doe mee en ga Fris de lente in!

 

Wijzig instellingen voor chat