Inschrijven voor IkPas voor patiënten

Stap 1

Ga naar de pagina van IkPas voor patiënten. Halverwege de pagina zie je een blauwe balk met daarin de tekst ‘Doe mee als patient van het Jeroen Bosch Ziekenhuis’. Klik rechts van de tekst op de knop ‘Doe Mee’.

Stap 2

Klik op de knop ‘Accepteer uitnodiging’

Stap 3

Klik rechts op de knop ‘Inschrijven’. Je kunt ook inloggen met Facebook, maar wij laten hier zien hoe inloggen met een mailadres gaat.

Stap 4

Vul naam, mailadres en gemeente in. Accepteer de voorwaarden en privacy statement en klik op de lichtblauwe knop ‘Inschrijven’

Stap 5

Je ziet nu in beeld ‘Controleer je inbox’. Ga naar de inbox van je mailaccount.

Stap 6

Klik in de mail van IkPas op de blauwe activeringslink om een wachtwoord aan te maken voor je account.

Stap 7

Bedenk een wachtwoord. Vul dit twee maal in en klik op de knop  ‘Stel wachtwoord in’.

Stap 8

Je account is nu geactiveerd. Vul je mailadres en wachtwoord van je nieuwe account in en klik op de knop ‘Inloggen’.

Stap 9

De volgende stap is het aanmaken van je eigen challenge. Jouw eigen uitdaging met een startdatum van jouw keuze om mee te doen met IkPas voor Patiënten.

Klik rechtsonder op de lichtblauwe knop ‘Maak zelf een challenge’.

Let op: kies niet een van de voorgeprogrammeerde challenges, je zult dan namelijk geen nieuwsbrieven van het JBZ ontvangen.

Stap 10

Kies de titel van jouw eigen challenge, eventueel een omschrijving (dat is handig als je mensen uitnodigt om mee te doen aan jouw challenge) en de start- en einddatum. De minimale duur van je eigen challenge is 30 dagen.

Stap 11

Wil je mensen uitnodigen om met je mee te doen? Klik dan op ‘Ja’. Op eigen houtje meedoen? Kies ‘misschien later’.

Stap 12

Op deze pagina kies je of je wel of niet de speciale IkPas voor Patienten-nieuwsbrief wil ontvangen. Kies ‘Dagelijks’ als je ‘m wel wil ontvangen (2x in de week), kies ‘Nooit’ als je ‘m niet wil ontvangen en klik op bevestigen.

Let op: 1x in de 10 dagen en 1x in de 20 dagen zijn hier niet van toepassing.

Stap 13

Je bent nu ingeschreven voor je eigen challenge en ontvangt vanaf nu twee maal in de week de nieuwsbrief (als je daarvoor hebt gekozen).

Klik op ‘Ga naar mijn challenges overzicht’.

Stap 14

Je kunt nu in je challenges-overzicht onder Persoonlijke dashboards jouw aangemaakte challenge zien. Klik op het icoontje van jouw challenge om naar je dashboard te gaan en gebruik te maken van alle functies van IkPas!

Wijzig instellingen voor chat