Zet je
alcoholgebruik
op pauze

Doe mee aan onze maandchallenges, zoals 'Nuchter aan de Slag' in september, de perfecte reset na een zomer vol alcohol (aanmelden kan t/m 4 september). Of start vandaag nog je eigen challenge.

In 2022 hebben zich nu al 33958 mensen ingeschreven voor IkPas

Meer dan 200.000 mensen in totaal namen al deel aan IkPas

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Maar dat zijn niet de enige effecten van meedoen met IkPas. Veel deelnemers ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Klinkt goed toch? Dat is nog niet alles, er zijn nog meer voordelen die je hier kunt bekijken.

IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij ons terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Doe mee met IkPas!

Waarom meedoen aan IkPas?
Dit levert het je op!

is mentaal fitter

Behalve fysiek heb je ook mentaal profijt van geen alcohol drinken. 62% van de deelnemers ervaart dit.

zegt beter nee

Geen alcohol drinken is ook voor je omgeving wennen, je zult standvastig moeten zijn in een rondje weigeren. 64% kan na afloop van de actie beter ‘nee’ zeggen tegen alcohol. Daarvoor hoeven ze niet perse de Bob te zijn!

valt af

32% van de deelnemers is na de actie van IkPas gewicht kwijtgeraakt! Voor menige deelnemer een belangrijke reden om ook na IkPas minder alcohol te drinken.

Actueel

11 augustus 2022 / Achtergrond

Deze podcasts zijn spot on

Die lange zomeravonden lenen zich uitstekend voor een avondje podcast luisteren. Dit doe je op je loungebank in de tuin. Al wandelend de avondzon tegemoet. Terwijl je in huis wat…
Lees meer
9 augustus 2022 / Achtergrond

Dry Dating in Dry August

Speciaal voor alle datende singles onder ons: Dry Dating is dé datingtrend van 2022. Dus niks geen borrel thuis tegen de zenuwen, een cocktail om het ijs te breken, een…
Lees meer

Deze gemeenten doen mee met IkPas

Wijzig instellingen voor chat