Ingrediënten
- Vers fruit, je kunt kiezen voor 1 enkele soort, fruit in dezelfde kleur of voor een combinatie van verschillende kleuren fruit. Kies het liefst fruit van het seizoen
- Vers geperst citroensap
- Vers geperst sinaasappelsap (of ander sap, afhankelijk van welke fruitsoorten je hebt gekozen)
- Bruisend water
- Takje verse munt
- Let op: citroensap, sinaasappelsap (of ander sap) en bruisend water in de verhouding 1:4:5.
- Was het fruit en ontdoe het zo nodig van schil en pitten
- Snijd het fruit in kleine stukjes/schijfjes (houd een paar schijfjes of - bij aardbeien bijvoorbeeld - een paar stuks fruit achter om het glas of de schaal mee te garneren)
- Doe het fruit in een glas of als je een grote hoeveelheid maakt, in een grote (glazen) schaal
- Besprenkel het fruit met het citroensap om verkleuring tegen te gaan
- Voeg het versgeperste sap toe
- Voeg het water toe
- Goed roeren om alles te mengen
- Garneer het glas of de schaal met het apart gehouden fruit en blaadjes munt.
279.357
deelnemers gingen je voor