Tijdens je droge maand hoef je heus niet alleen maar water te drinken (wat overigens in al haar varianten heel lekker kan zijn). Er zijn een heleboel mooie alternatieven te bedenken, die nét even anders uit de hoek komen. Vandaag in de spotligts: De Captain Kombucha - Bellini dorstlesser samengesteld door D-drinks. Proost, op je vrijdagavond!
Ingrediënten:
-400ml the GUTsy Kombucha Original
-3 perziken
-2 eetlepels rietsuiker
-1 limoen
-IJsblokjes
Bereidingswijze:
Was de perziken, verwijder de pit en snijd de perziken in kleine blokjes. Bewaar een derde deel van de gesneden perzik als decoratie. Doe de perzik en het rietsuiker in een blender. Zet de blender aan tot het een gladde massa is. Voeg koude kombucha toe en roer goed door. Schenk uit in twee glazen en maak af met wat limoensap en ijsblokjes. Feestelijk en lekker: perfect voor het weekend!
279.357
deelnemers gingen je voor