Wil jij meewerken aan een innovatieve gezondheidscampagne? Creatieve concepten bedenken en uitvoeren? Toffe offline/online acties bedenken om meer publiciteit te genereren? En werken met een gerenommeerd landelijk reclamebureau, verantwoordelijk voor onder andere de case ‘Gayvillage’ voor Roze Maandag?

Kom dan stage lopen bij IkPas!

IkPas is een gezondheidscampagne van Stichting Positieve Leefstijl die mensen oproept om hun alcoholgebruik even op pauze te zetten in maart. 30 of 40 dagen niet drinken, detoxen, fris de lente in.
We werken samen met alle 27 GGD’en in Nederland en worden sinds dit jaar gefinancierd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de campagneleider en de communicatiemanager. Je denkt mee over het opzetten van campagnes en leuke online/offline acties, je staat onze partners in het land te woord en begeleidt het uitvoeren van de campagne in de regio’s. Ook mag je meewerken aan het up-to-date houden van onze website en social media kanalen.

We zijn een klein en gezellig team en er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Verzin je iets goeds? Dan mag je het zelf uitwerken!
De oprichting van onze stichting Positieve Leefstijl is nog erg recent, ondanks dat IkPas al sinds 2015 bestaat. Onze kantoor staat in Tilburg, je werkt daar samen met de rest van het team aan IkPas.

Jouw eigenschappen:
Flexibel, assertief en creatief. Je schrijfvaardigheid is goed, ervaring met social media marketing is een pré.

Wij bieden:
Een leerzame stage waarbij je echt de handen uit de mouwen kunt steken, een fijne werkplek in Tilburg en ervaring met contact met een groot netwerk in de gezondheidszorg.

Meer informatie? Mail Sanne de Koning op sanne@ikpas.nl.
Solliciteren? mail je CV + motivatie naar sanne@ikpas.nl. Startperiode en duur van de stage in overleg! www.ikpas.nl

Beginperiode: januari/februari 2018
Tijdsduur: 3 maanden
Uren per week in overleg!