Patienten JBZ

Leefstijl speelt een rol bij het ontstaan en voorkomen van vele aandoeningen waaronder hart- en vaatziekten, leververvetting, diabetes type 2, geheugenverlies en verschillende vormen van kanker. Aanpassingen in uw leefstijl kunnen uw klachten verminderen. Bijvoorbeeld aanpassingen zoals een goede nachtrust, voldoende beweging, de juiste voeding en ontspanning. Maar het is vaak moeilijk om blijvende veranderingen in uw leefstijl door te voeren.

Bij het Leefstijlloket kunt u terecht op het Samen gezond spreekuur. We maken samen met u een persoonlijk plan van aanpak en helpen u op weg om een gezonde leefstijl blijvend toe te passen in uw dagelijks leven. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan het spreekuur.

U vindt het Leefstijlloket bij het Sport Medisch Centrum in ‘s-Hertogenbosch, locatie Marathonloop 9.

Doe mee als patient van het JBZ

Om op het spreekuur te komen, heeft u een verwijzing nodig van uw zorgverlener (arts of verpleegkundige) in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De secretaresse van het Sport Medisch Centrum belt u op om een afspraak te maken.

Als u niet naar uw afspraak kunt komen, belt u dan uiterlijk een dag voor uw afspraak naar het Sport Medisch Centrum. Als u op tijd afzegt, dan kunnen we in uw plaats een andere patiënt helpen. Als u wilt, kunnen we meteen een nieuwe afspraak maken.

Wijzig instellingen voor chat