Gemeente Staphorst

doet mee aan IkPas

IkPas: Zet je alcoholgebruik op pauze

Vanaf 1 maart start de landelijke en regionale actie IkPas. Met IkPas zet u tijdelijk uw alcoholgebruik op pauze. Dit zorgt ervoor dat u zicht houdt op de functie van alcoholge¬bruik in uw leven.

Om stil te staan bij het eigen alcoholgebruik ondersteunt GGD IJsselland samen met Tactus Verslavingszorg en vele gemeenten in de regio de actie IkPas. Zo ook de gemeente Staphorst. Wilt u als individu, vereniging, organisatie of groep meedoen aan IkPas en 30 dagen geen alcohol drinken? Aanmelden kan via www.ikpas. nl/staphorst.

Ervaar zelf hoe het is om 30 dagen géén alcohol te drinken en geef hiermee het goede voor¬beeld aan de jeugd. Daag anderen ook uit om mee te doen en vraag sportmaatjes, collega’s, vrienden en familieleden om zich aan te melden. Voor deelnemers zijn er speciale IkPas polsbandjes af te halen in het gemeentehuis. Ook ontvangt u na aanmelding op www.ikpas.nl/staphorst een speciale IkPas nieuwsbrief met informatie en tips.

Ambassadeurs in de gemeente Staphorst: burgemeester Segers, Coby Peters (politie), Klaas-Jan Boessenkool (Jongerenraad), Henk Veld (Bestuurslid voetbalvereniging) en Rik Jansen (Jongerenwerker).