Isala

doet mee aan IkPas

Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto ‘dichtbij als het kan, verder weg als het moet’ waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.

Isala doet mee aan IkPas omdat Isala haar medewerkers stimuleert om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven: fysiek fit, mentaal fit en loopbaan fit. Dat doen we in het kader van het programma Sterk & Fit. De campagne ‘zet je alcoholgebruik op pauze’ past daar prima in.
Door deelname aan de IkPas campagne worden medewerkers zich bewust van hun alcoholgebruik en ervaren wat de positieve effecten zijn om een tijdje geen alcohol te drinken.