VNN

Drink 30 dagen geen alcohol en daag je collega’s uit hetzelfde te doen!

Dit jaar doet VNN actief mee aan IkPas.
Er is een werkgroep bezig de campagne breed onder aandacht te brengen in ons werkgebied,  in samenwerking met de GGD’s. Er worden bedrijven en instellingen benaderd om mee te doen, en uiteraard doen we zelf ook mee!

Denk jij dat 30 of 40 dagen zonder alcohol een eitje is? Wellicht kom je er achter dat je onbewust toch vaker alcohol drinkt dan je denkt. Of misschien denk je vooraf dat het enorme uitdaging zal zijn, en blijkt het je veel makkelijker af te gaan dan verwacht. Er is maar 1 manier om erachter te komen…..Durf jij de uitdaging aan te gaan? Geef je dan hier op!

Vul je gegevens in en kies de IkPas uitdaging 30 of 40 dagen. Bij de vraag ‘Bedrijf, organisatie of gemeente’ kies je ‘VNN’. Na het volledig invullen van het formulier klik je op de blauwe button ‘Verzenden’ om jouw aanmelding te versturen. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met daarin een bevestigingslink. Na klikken op deze link is jouw deelname geactiveerd en kun je je voorbereiden voor 30 of 40 dagen zonder alcohol vanaf 1 maart.

Waarom meedoen?

Na deelname aan IkPas maken mensen bewustere keuzes om wel of geen alcohol te drinken. Door het doorbreken van het gewoontegedrag ontstaat een gezondere leefstijl. Deelnemers van voorgaande jaren voelden zich tijdens IkPas fitter, sliepen beter of vielen af. Tevens gingen zij op de kortere termijn minder (frequent) drinken en daalde het ziekteverzuim. Bovendien bleek dat deelnemers 6 maanden na deelname nog steeds minder alcohol dronken dan voor hun deelname.

Daag je collega’s uit!

Hoe meer collega’s meedoen, hoe beter. Wie meedoet ontvangt van ons een polsbandje om dat aan iedereen te kunnen laten zien. Wat zou het mooi zijn als er een heel team met polsbandjes rondloopt… Dat team zal zeker in het zonnetje gezet worden! Volg de berichten op intranet, en deel je ervaringen!

IkPas 2017 start over:

114 deelnemers

meer info & contact

www.vnn.nl