Vivent

Nu is van u

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten.

Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Waarom doen wij mee?

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker.

Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent goed voor jezelf zorgen. Met Vivent Vitaal kijken we hoe we hier bewust mee bezig kunnen zijn! IkPas? past heel goed in het rijtje inspiratie om iets aan je vitaliteit te doen.

Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met die positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!

IkPas 2017 start over:

8 deelnemers

meer info & contact

Tanja van Oosten
t.vanoosten-debekker@vivent.nl
088-1637080
www.vivent.nl