Maastricht UMC+

Ook dit jaar weer samen 40 dagen geen alcohol

Beste MUMC+-collega,

Wat goed dat je je gaat aanmelden voor IkPas! MUMC+ vindt het belangrijk bewustzijn rondom alcoholconsumptie te creëren onder medewerkers.
We doen dan ook niet voor niets al drie jaar met succes mee en daarnaast zijn we de kartrekker voor IkPas in Zuid-Limburg.

Jij kiest ervoor om 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken. Een groot deel van de deelnemers aan eerdere edities heeft positieve lichamelijke
veranderingen ervaren tijdens IkPas: ze voelden zich fitter en scherper, sliepen beter, vielen af en hadden een betere huid. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Succes met IkPas!

Meld je vandaag nog aan!

Om aan te melden ga naar ikpas.nl/aanmelden. Vul je gegevens in en kies de IkPas uitdaging 30 of 40 dagen. Bij de vraag ‘Bedrijf, organisatie of gemeente’ kies je ‘Maastricht UMC+’. Na het volledig invullen van het formulier klik je op de blauwe button ‘Verzenden’ om uw aanmelding te versturen. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met daarin een bevestigingslink. Na klikken op deze link is jouw deelname geactiveerd en kun je je gaan voorbereiden op 30 of 40 dagen zonder alcohol vanaf 1 maart!

IkPas 2017 start over:

72 deelnemers

meer info & contact

www.mumc.nl