KBO

doet u dit jaar ook mee aan '40 dagen geen druppel'?

Meer dan 500 KBO-leden deden in 2016 tijdens de Vastenperiode mee met onze actie om 40 dagen geen alcohol te drinken. Met succes. Daarom roepen we KBO-leden ook in 2017 op om 40 dagen geen alcohol te drinken. Dit jaar sluiten we ons aan bij IkPas en kunt u zich vanaf nu hier aanmelden.

Meld u vandaag nog aan

Om aan te melden gaat u naar ikpas.nl/aanmelden. Vul uw gegevens in en kies de IkPas uitdaging 40 dagen. Bij de vraag ‘Bedrijf, organisatie of gemeente’ kiest u ‘KBO’. Na het volledig invullen van het formulier klikt u op de blauwe button ‘Verzenden’ om uw aanmelding te versturen. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met daarin een bevestigingslink. Na klikken op deze link is uw deelname geactiveerd en kunt u zich opmaken voor 40 dagen zonder alcohol vanaf 1 maart!

Wat anderen zeggen

Vorig jaar in 2016 deden meer dan 500 KBO-leden mee met de actie om 40 dagen geen druppel te drinken. En met succes. Ze voelden zich fitter, sliepen beter en vielen af.
Hieronder leest u enkele ervaringen van deelnemers in 2016:

‘Om vol te houden heb ik mijzelf iets moois beloofd aan het einde van deze periode.’

‘Eigenlijk ging het vanzelf. Ik ben al geen grote drinker maar met deze actie ben ik me meer bewust geworden van mijn alcoholgebruik.’

‘Ik vind de associatie met het vroegere ‘vastentrommeltje’ grappig. In mijn kindertijd stopte ik al het lekkers erin, nu – zestig jaar later – wilde ik proberen of ik de drank 40 dagen in de fles kon houden. Dat is gelukt!’

‘Ik ben vijf kilo afgevallen. Diverse broeken zaten best strak, nu kan er een gaatje in mijn riem bij.’

IkPas 30 dagen aftelklok

nog


IkPas 40 dagen aftelklok

nog

 
105 deelnemers

meer info

www.kbo.nl