Isala

dichtbij als het kan, verder weg als het moet

Beste collega,

Wil jij weten wat een alcoholvrije periode met jou doet? Of hoe je een periode zonder alcohol volhoudt? Wil jij je fitter voelen? De uitdaging is groot. Twee derde van de ruim 7000 deelnemers in 2016 zijn dat met je eens. Zij vonden het vooraf een uitdaging en geen makkie, maar 74% voltooit IkPas zonder te drinken, en achteraf zegt 86% dat je dit elk jaar moet doen! Na 30 of 40 dagen zonder alcohol zijn er al effecten merkbaar als afvallen of beter slapen.

Leuke uitdaging!

Door mee te doen, kun je je bewust worden van de rol van alcohol in jouw leven en in de toekomst mogelijk bewustere keuzes maken. Naast een bewuster drinkpatroon, houd je er ook nog een gezondere leefstijl op na. Het drinken van alcohol wordt weer een keuze en geen gewoonte!

Isala ondersteunt dit initiatief van harte, vanuit het programma Sterk & Fit.

Op vertoon van jouw bevestigingsmail bij aanmelding, kun je zolang de voorraad strekt, in Zwolle een bandje ophalen bij het Servicebureau (D0) of in Meppel bij de afdeling Arbo (gebouw K, 2e verdieping). In Meppel kan dit alleen op maandag en dinsdag overdag en op donderdagochtend. De polsbandjes mogen niet gedragen worden in het ziekenhuis, vanwege hygiƫnerichtlijnen.

Ook Hans de Boer en Rob Dillman, leden van het Bestuursteam, doen mee. Kies jij ervoor om samen met Hans en Rob de uitdaging aan te gaan? Meld je dan nu aan!

Succes met IkPas!

IkPas 2017 start over:

73 deelnemers

meer info & contact

Marieke Kral
h.e.g.kral@isala.nl
038 4246600
www.isala.nl