GGD Noord- en Oost-Gelderland

GGD Noord- en Oost-Gelderland is de gezondheidsdienst van 22 gemeenten. De GGD biedt actief ‘Een gezond houvast’ en bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van de inwoners.

GGD NOG is werkzaam voor zowel de hele samenleving in Noord- en Oost-Gelderland, afzonderlijke gemeenten of gedeelten daarvan zoals buurten of scholen. GGD NOG doet dit namens de gemeenten. Hierbij nemen we geen verantwoordelijkheden over, maar signaleren actief, verbinden, geven richting en zo nodig praktische ondersteuning om lokale aanpak te realiseren.

Bij GGD NOG staat de gezondheid van de inwoners centraal. Dat geldt zowel voor acute situaties (crisissen en incidenten) als voor de langere termijn waar preventie een rol speelt.

GGD Noord- en Oost-Gelderland doet mee aan IkPas, omdat IkPas een hele mooie campagne is om mensen bewust te maken van de effecten van alcohol drinken op korte en lange termijn. Iedereen kan daarbij een andere reden hebben om mee te doen. De winterkilo’s bestrijden, vasten na het carnaval, een uitdaging aangaan, een goed voorbeeld zijn voor je kinderen, het goed vinden voor je gezondheid of een vastgeroest patroon van regelmatig alcohol drinken doorbreken.

IkPas 2017 start over:

22 deelnemers

meer info & contact

Anne van Beek
a.vanbeek@ggdnog.nl
088-4433111
www.ggdnog.nl