Gemeente Dalfsen

De gemeente Dalfsen is jong èn energiek. Dat blijkt wel uit de talrijke activiteiten die er in de diverse kernen plaatsvinden, het actieve en omvangrijke verenigingsleven, het ruime winkelaanbod in de grootste dorpen en de gevarieerde ondernemingen op de bedrijfsterreinen.

Bekijk het zelf:


Dalfsen ligt in het toeristisch aantrekkelijke Overijssels Vechtdal. Rivier de Vecht doorsnijdt een deel van de gemeente en drukt zijn stempel in positieve zin op het landschap.

Deelname aan Ik Pas heeft verschillende voordelen. Voor werknemers van de gemeente Dalfsen is het een mooie gelegenheid om op dit vlak aan eigen doelen te werken. Wil je gewoon eens onderzoeken wat je tegenkomt als je een maand lang geen alcohol drinkt? Wil je je puberkinderen laten zien dat je voor jezelf ook grenzen stelt in ‘niet drinken’? Wil je fitter zijn nu je aan het trainen bent voor een duurloop? Het kan allemaal, stel je eigen doel.

Deelname is op het hogere plan een doeltreffende manier voor de gemeente om de oproep voor alcoholmatiging – in ons alcoholpreventieplan- in de lokale samenleving kracht bij te zetten.  Ook draagt deelname bij aan de doelen van het HR-beleid: het ondersteunen van de vitaliteit van werknemers.

36 deelnemers

meer info & contact

www.dalfsen.nl/