Bedrijven, organisatie's en gemeenten

Samen met je collega's 30 of 40 dagen geen alcohol drinken!

Doe samen met je collega’s mee aan IkPas!

Ook bedrijven, organisaties en gemeenten kunnen meedoen aan IkPas! Zo kun je bijvoorbeeld samen met je collega’s, studiegenoten of stadsgenoten de uitdaging aan gaan.

Bekijk het overzicht van de al deelnemende bedrijven, organisaties en gemeenten rechts op deze pagina.

Hoe kun je jouw bedrijf aanmelden?

  1. Maak een IkPas account aan met jouw e-mailadres.
  2. Stuur een mail naar info@ikpas.nl en geef aan dat je jouw bedrijf of organisatie wilt aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat je de juiste rechten krijgt zodat je verder kunt met stap 3.
  3. Bestel één van de onderstaande pakketten om jouw bedrijf/organisatie aan te melden. In dit pakket vind je o.a. een wervingsplan, een postergenerator om zelf posters te maken en te printen, een eigen landingspagina* op ikpas.nl en polsbandjes voor deelnemers.
  4. Na ontvangst van je betaling maken we jouw bedrijf/organisatie aan in ons systeem zodat deelnemers zich bij jullie kunnen aanmelden via de IkPas website.
  5. Je krijgt toegang tot de Toolkit pagina met o.a. een wervingsplan, postergenerator en logo materiaal om te gebruiken voor jullie eigen communicatie.
  6. Je ontvangt een link van ons met een vragenlijst waar je kort input kunt aanleveren voor op jullie pagina op de IkPas website. (voorbeeld)

* geldt niet voor het 100+ pakket, hierbij krijg je alleen een logo vermelding met link naar de website

Deze bedrijven, organisaties en gemeenten doen mee aan IkPas 2017:

 

 

Ook meedoen met je bedrijf, gemeente of organisatie? Klik hier.