Vitaal Vechtdal doet mee aan IkPas

Vitaal Vechtdal zet zich in voor een gezonde, actieve regio. Vraag een gemiddelde Nederlander wat hij belangrijk vindt en zijn gezondheid zal zeker genoemd worden. Gezond zijn vinden we dus belangrijk.

Daarentegen is gezond(er) leven voor heel veel mensen erg lastig. Vertellen dat iets ongezond is, helpt niet. Mensen zullen zelf tot de conclusie moeten komen: ‘ik wil me fitter voelen’ of ‘ik wil graag stoppen met roken’. De organisaties in Vitaal Vechtdal geven graag een positief duwtje in de rug om die gezonde keuze te kunnen maken!

Samen met alle huisartsen in het Vechtdal, werkgevers, onderwijs, zorgverleners en gemeente Hardenberg worden de mogelijkheden om minder alcohol te drinken onder de aandacht gebracht bij inwoners in de regio Vechtdal.

Vitaal Vechtdal & IkPas helpen mensen bewust te worden van hun eigen gewoonten, na te denken over die keuzes en weer onafhankelijk te worden van bijvoorbeeld groepsdruk.

Het gehele jaar door zullen we aandacht besteden aan het onderwerp ‘alcohol’. De kick-off van ‘Minder Alcohol drinken’ is de IkPas-campagne in januari.

 

CONTACT GEGEVENS

website: VitaalVechtdal.nl
facebook: /vitaalvechtdal
twitter: @vitaalvechtdal
instagram: vitaal.vechtdal

Doe mee namens Vitaal Vechtdal

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat