Tiem doet mee aan IkPas

Tiem

Wij zijn Tiem, een sociaal werk- en ontwikkelbedrijf. We geloven in werkgeluk voor iedereen, ook wanneer werk niet vanzelfsprekend is. Samen kijken we naar de mogelijkheden en begeleiden we iedereen die kan en wil werken naar een betaalde baan, groei en (werk)geluk!

Tiem vindt gezondheid en welzijn onder onze werknemers en kandidaten belangrijk. Wanneer je gezond leeft heeft dit een positieve uitwerking op verschillende aspecten van je leven waaronder werk. Dit doet Tiem door medewerkers en kandidaten te stimuleren regie te nemen over hun gezondheid en welzijn doormiddel van sporten en gezond eten. Bewust met alcohol omgaan is hier onderdeel van. De keuze voor ‘Ik-pas’ was dus snel gemaakt.

We doen dit jaar voor het eerst mee. Op een centrale plek in het gebouw staat een ‘Ik pas-kraam’. Hier gaan we collega’s stimuleren om mee te doen. Ook komt er een stuk in de nieuwsbrief en hebben we het erover tijdens de lunchwandelingen. Verder werken we samen met de gemeente en zullen er een paar collega’s gevolgd worden tijdens ‘dry januari’ die meedoen.

Contact gegevens

0384554141
fit@tiem.nl

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas

Wijzig instellingen voor chat