Tactus Verslavingszorg doet mee aan IkPas

Tactus Verslavingszorg


Tactus is expert op het gebied van verslaving. Zowel middelenverslavingen zoals alcohol, drugs en medicijnen, als gedragsverslavingen zoals gokken, gamen, seks en eten. We hebben een breed palet aan behandelmogelijkheden: online of afspraak op locatie, of een combinatie daarvan. Individueel of in groepsverband. Zelfhulp, hulp thuis of een klinische opname.

Nederlanders weten weinig over de persoonlijke en maatschappelijke schade van alcoholgebruik. Het Trimbos-instituut deed hier, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, onderzoek naar. Kijken naar en bezig zijn met het eigen drinkgedrag is een eerste stap naar meer bewustzijn over de schadelijkheid van drinken, het voorbeeldgedrag én het ervaren van de voordelen van het niet drinken van alcohol. Dit willen wij graag stimuleren. Ook bij onze eigen medewerkers.

We brengen het zowel voor als tijdens IkPas onder de aandacht via onze communicatiekanalen en promoten het ook extern in de gemeentes waar we mee samenwerken. Interne actie: iedereen die meedoet kan een gratis bandje opvragen via ons.

Doe mee namens Team Tactus Verslaving

CONTACT GEGEVENS

website:
facebook: /TactusVerslavingszorg
twitter: @tweettactus

linkedin:
/tactus-verslavingszorg
email:
vragen@tactus.nl
telefoonnummer: 088-3822887

Wijzig instellingen voor chat