RN7 doet mee aan IkPas

RN7

RN7 is de streekomroep van Nijmegen, Druten, Beuningen, Wijchen, Berg en Dal en Overbetuwe. We delen belangrijke nieuwsitems via onze website, social media, televisie en radio. Wij zijn er altijd. Daarnaast maken wij leuke radio en tv programma’s waar we ook regelmatig stil staan bij wat er in onze streek gebeurd.

Vanuit het radioprogramma Saturday Mike Fever (zaterdag van 16.00 – 18.00 uur) zij wij door Irmgard Poelmans van Iriszorg uitgedaagd om aan de IkPas battle mee te doen. Presentatoren Mike en Mathijs zeiden beiden “Ja”, presentator Daphne zei “nee”. Ondertussen is ook tv en radiopresentator Daan aangeschoven en is er een oproep gedaan aan heel RN7 en aan alle luisteraars en kijkers van de zender om aan te sluiten. Jij kunt ook met ons mee doen! Iedere week zal Irmgard tijdens de uitzending van Saturday Mike Fever het team motiveren en tips delen om het leuk en makkelijk te maken. En ze zal de tussenstand van de battle met Tilburg bekend maken. Want Nijmegen en Tilburg zijn de strijd aangegaan om als stad de meeste deelnemers te krijgen! Alleen dat is als een reden om ook aan te sluiten. Wat zal dit allemaal met presentator Daphne doen? Zal zij door zoveel enthousiasme en stimulering bij haar “nee” blijven of zal zij zich ook aansluiten bij deze challenge? Doe mee en blijf op de hoogte van hoe dit gaat verlopen!

De challenge is te volgen op de facebookpagina Saturday Mike fever. We staan iedere zaterdag tijdens het radioprogramma Saturday Mike Fever stil bij de challenge en bellen dan met Irmgard Poelmans van Iriszorg. De redactie van RN7 is gevraagd om ook aandacht te besteden aan de challenge.

CONTACT GEGEVENS

website: https://rn7.nl/
facebook: /rn7smf
Twitter: @rn7smf

email:
daphnebeurskens@rn7.nl
telefoonnummer: 06 44198820

Wijzig instellingen voor chat