ONS gezondheidserf doet mee aan IkPas

ONS gezondheidserf

Doe ook mee met “Ik-pas The Battle” van ONS gezondheidserf!
Hét gezondheidscentrum van Oosterhout, Nijmegen-Noord en Slijk-Ewijk doet mee aan ‘Ik Pas- The Battle’!
De zorgverleners bevorderen de optimale gezondheid en welzijn voor de inwoners van ons verzorgingsgebied in nauwe samenwerking met u als wijkbewoner en de natuur in onze omgeving.

Waarom doen wij mee?
We willen bewustheid creëren voor de gevolgen van alcoholgebruik. Een maand geen alcohol drinken is goed voor een betere gezondheid. Alcohol is een giftige stof die schade brengt aan je lichaam en geest. Daarnaast tast alcohol je organen aan en kan het verschillende ziekten veroorzaken. We hopen het alcoholgebruik in onze wijken te kunnen verlagen en daarmee onze wijken een stukje gezonder te maken.

Wat kun je verwachten als je meedoet?
Veel deelnemers ervaren na ‘Ik-pas’ positieve effecten. Mensen voelen zich fysiek en mentaal fitter, slapen beter en kunnen gewicht verliezen. Daarnaast drinken veel mensen minder alcohol na de stop, en kunnen zij ook beter nee zeggen; Gewoontegedrag wordt doorbroken.

Ook wij als gezondheidserf doen dit jaar mee aan ‘Ik pas, The Battle’! Samen met collega\’s cliënten, wijkbewoners en studenten van ons SparkCentre zetten wij ons alcoholgebruik 30 dagen op pauze in januari 2022. Wij zullen als wijk samen strijden tegen de rest van Nederland! En wij willen natuurlijk winnen!

Hoe doe je mee?
Onder aan de pagina vindt u de knop ‘doe mee’. U kunt uzelf aanmelden door op ‘accepteer uitnodiging’ te klikken.
Je mag altijd meedoen aan ik pas; of dat je nou 1 keer in de maand, of regelmatig alcohol nuttigt, dat maakt niet uit! Het heeft voor iedereen positieve effecten op je gezondheid!

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas

Wijzig instellingen voor chat