Jeroen Bosch Ziekenhuis doet mee aan IkPas

Het uitgangspunt van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is dat jij de zorg verdient die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie.

Als JBZ zetten we al onze expertise in, en zoeken de samenwerking, bijvoorbeeld met familie en vrienden, jouw huisarts, de gemeente en thuiszorg. Zodat jij zo lang mogelijk kan leven zoals jij dat wilt.

Het JBZ ondersteunt de IkPas-campagne vanuit het project Alcoholproblematiek; een samenwerking tussen het ziekenhuis, Farent, de GGD, Novadic Kentron en Reinier van Arkel. Doel is om de zorg en aansluitingen in het zorgnetwerk te verbeteren en heropnames in het ziekenhuis te voorkomen

Daarnaast sluit de IkPas-campagne aan op de preventieve kant van het JBZ. IkPas maakt je bewust van de rol die alcohol in jouw leven speelt, en of je daar iets aan wil veranderen.

 

IkPas voor onze patiënten en medewerkers

In het JBZ promoten we de IkPas-campagne in het personeelsrestaurant met alcoholvrije cocktails. Via een tablet kunnen medewerkers zich meteen aanmelden voor IkPas. Op de tafels in het restaurant staan zogenaamde praatkaarten, om het lunchgesprek van die dag te sturen.

Op 30 december informeren we, samen met de GGD, patiënten over IkPas en de effecten van alcohol. Dit gebeurt middels een informatiestand in de centrale hal van het ziekenhuis.

CONTACT GEGEVENS

website: www.jeroenboschziekenhuis.nl
facebook: /JeroenBoschZiekenhuis
twitter: @JBZDenBosch
instagram: @jeroenboschziekenhuis
linkedin: jeroen-bosch-ziekenhuis
telefoon: 
0735532000

 

 

Doe mee namens Jeroen Bosch Ziekenhuis

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat