DAF Trucks doet mee aan IkPas

DAF Trucks N.V. is een technologische onderneming en een vooraanstaande fabrikant van bedrijfswagens in Europa.

DAF is een volle dochteronderneming van PACCAR Inc., wereldleider in de ontwikkeling en productie van uitmuntende lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. PACCAR ontwikkelt en produceert ook geavanceerde dieselmotoren, biedt financiële dienstverlening en informatietechnologie en verkoopt onderdelen voor trucks in het kader van zijn kernactiviteit.

Binnen DAF besteden we veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid. Binnen het ‘Fit for the Future’ programma besteden wij regelmatig aandacht aan verschillende thema’s op het gebied van ontwikkeling, werk privé balans en gezondheid. In het kader van eigen gezondheid en het risico op gevaarlijke situaties en ongevallen willen we graag aan het thema alcohol aandacht besteden.

IkPas voor DAF-medewerkers

Bij DAF trucks in Eindhoven zullen we alle medewerkers oproepen om mee de uitdaging aan te gaan. Dit zullen we doen via ons bedrijfsblad DAFtruckwerk, via posters met boegbeelden, intranet en narrow casting. We delen polsbandjes uit aan mensen die de challenge aangaan. Voor het productie- en magazijnpersoneel zullen we daarnaast ook een toolbox ontwikkelen met de signalen van problematisch alcoholgebruik en de risico’s.

CONTACT GEGEVENS

website: www.daf.com

 

Doe mee namens DAF Trucks

Deze bedrijven doen ook mee aan IkPas:

Wijzig instellingen voor chat