Blogger aan het woord

Borrel, verjaardag en een saaie regenachtige woensdagmiddag. Allemaal zonder wijn, en allemaal helemaal prima.
Op de verjaardag was er 0.0 rode wijn. Ook interessant om te proberen. Bessensap met een rode wijn geur. Ik ben geen fan, dan neem ik liever gewoon een cola zero. De verjaardag was gezellig, maar ik merk wel dat ik zonder wijn op een feestje wel eerder een inkakmoment heb, dus rond negenen was ik af en toe aan het geeuwen!

Dit is week twee…..merk ik al iets? Nou, misschien slaap ik wel beter, dieper. Ik merk dat ik een stuk rustiger slaap, maar voel mij nu niet direct energieker dan normaal….so far so good. Ik voel mij prima, dus niks spannends te melden.
Wel merk ik op dat ik vaker denk: gewoon alleen in het weekend een borrel is prima. Ik denk dat ik dat wel alvast meeneem. Na deze Dry January verder gaan met een nieuwe hipster-term: Damp January* : ) af en toe een drankje, gewoon gezellig!

En nu…..op naar week 3. Succes allemaal!

*Damp January = vochtig januari

Gerelateerd

Blog Kelly

Blogger aan het woord

Dat was het dan. De weken zitten erop. Wat heb ik ervan geleerd? Alleen een wijntje drinken op de bank is onnodig. Ontspannen kan op allerlei andere manieren; vroeg naar…
Lees meer
Blog Kelly

Blogger aan het woord

Hoi, ik ben Kelly. 39 jaar, docent Engels, wereldreiziger, boekennerd en moeder. Ik doe mee aan Dry January, zoals zovelen, om even stil te staan bij wat alcohol nou eigenlijk…
Lees meer
Wijzig instellingen voor chat