Vlogger Anna Robin

Anna Robin (28) is de enige echte IkPas-vlogger dit jaar. Ze heeft al vaker meegedaan aan Dry January. Met als grootste reden haar gezondheid, en dan met name de conditie van haar huid. Parallel aan deze motivatie loopt de overweging om de alcohol volledig in de ban te doen.

Ik ben 28 jaar oud en werk als Agent bij Teleperformance voor het COVID-project. Ik help mensen telefonisch aan een afspraak voor een coronatest, beantwoord vragen en verwijs mensen naar andere instanties zoals het RIVM of hun huisarts. In mijn vrije tijd ga ik graag naar musea, wandel ik, doe ik aan landschapsfotografie en verzorg ik mijn binnenplanten. In het voorjaar wil ik beginnen met een moestuin op mijn balkon. Daarnaast ben ik politiek actief voor Groenlinks en PvdA en kijk ik graag films.

Mijn relatie met alcohol is enigszins gespannen. Ik heb verslavingsgevoelige genen en ben een lichtgewicht. Ik moet op feestjes echt opletten dat ik niet te veel drink. Doe ik dat toch, dan ga ik soms over de grenzen van anderen heen. Mijn motivatie om mee te doen aan IkPas is denk ik, dat het noodzakelijk is dat ik meedoe. Maar ook voor mijn gezondheid en schoonheid. Mijn huid wordt er bijvoorbeeld mooier van. Dit wordt zeker onderdeel van mijn vlogs. Elke vlog begin ik met een huidcheck bijvoorbeeld.

Sinds ik meedoe aan IkPas, nu drie jaar geleden voor de eerste keer en elk jaar sindsdien, denk ik erover om geheel te stoppen met alcohol. IkPas helpt mij daarover na te denken. Daarom denk ik dat ik in mijn vlogs ook verschillende ‘hartige’ drankjes ga proberen die een alternatief kunnen zijn.

Ik heb er weer zin in!

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat