Supersterren en hun relatie met alcohol

Ook supersterren hebben zo hun issues. Misschien juíst supersterren. Van verslaving naar afkickkliniek naar terugval: velen hebben de grote nadelen van alcohol ondervonden. En velen wisten zich ook weer te herpakken. Van Ed Sheeran en de Red Hot Chili Peppers tot Brad Pitt, allemaal intussen een stuk wijzer en vooral ook broodje nuchter.

Red Hot Chili Peppers

Hoe populairder de Red Hot Chili Peppers in de 90’s worden, hoe meer drugs en alcohol een wig drijven tussen de bandleden. Als na een chaotische periode de Peppers de harmonie herstellen, blikken ze terug op de littekens die zijn achtergebleven in Scar Tissue. Bron: nporadio2.nl, lees hier het hele artikel.

Ed Sheeran

Ed Sheeran (29) worstelde aan het begin van zijn succes met eten en alcohol. De 29-jarige zanger had last van paniekaanvallen, kampte met een laag zelfbeeld en zocht zijn toevlucht in voedsel en drank. Bron: rtl.nl, lees hier het hele artikel.

Brad Pitt

“Toen ik een gezin stichtte, stopte ik met alles, behalve met drank”, zei Brad. Hij werd alcoholist. “Het werd echt een probleem”, aldus de acteur. “Maar ik probeer om mezelf te verbeteren en ben daarvoor in behandeling. Ik heb wel twee therapeuten versleten voordat ik de juiste tegenkwam.” Brad verving de drank door sapjes en water. Bron: ad.nl, lees hier het hele artikel.

Rob Lowe

De acteur is al meer dan 25 jaar nuchter en heeft dit naar eigen zeggen te danken aan zijn geweldige vrouw. Hij kreeg er in 2015 zelfs een ‘Spirit of Sobriety Award’ voor. ,,Herstellen van mijn verslaving heeft mijn leven waarde gegeven”, zei hij toen hij de award in ontvangst nam. ,,Integriteit, eerlijkheid, geloof, een relatie met god, en vooral dankbaarheid. Het heeft mij een prachtige familie gegeven en een fantastische carrière.” Bron: ad.nl, lees hier het hele artikel.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen kon moeilijk maat houden wanneer ze alcohol dronk. Dat vertelde het model openhartig tijdens een interview met het Amerikaanse Cosmopolitan. Een glaasje wijn voor, tijdens en na een event werd voor Teigen een routine. “En het probleem is dat ik niet het type ben dat dan één glaasje drinkt”, gaf ze toe. Ze stopte daarom met drinken, en was zo positief verrast over de effecten dat ze nu de fles volledig laat staan. “Ik moest mezelf fixen”, zei ze. Bron: ad.nl, lees hier het hele artikel.

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat