Deze bioscoophits van juli wil je zien

Filmpje pikken? Eerst online reserveren en overal 1,5 meter afstand bewaren. Maar dat mag de pret niet drukken. De bioscopen zijn weer open. Je weet wel, die plek waar het ruikt naar popcorn en vervlogen dromen. Onderstaande films verschijnen in juli.

Tina / Documentaire

Wereldster Tina Turner leidde als jonge vrouw en zangeres een bewogen leven. In de documentaire ‘Tina’ vertelt Tina Turner in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière als de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren 80. Voor het eerst geeft ze een kijkje in haar privéleven, waarin ze haar interne strubbelingen en meest persoonlijke momenten deelt. Leuk detail: Oprah Winfrey komt ook nog even voorbij.

Black Widow / Actie en avontuur

Scarlett Johansson speelt Natasha Romanoff. Vanaf haar geboorte is Natasha toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Inmiddels leeft ze in New York waar ze als freelancer leeft en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam…

Are we lost forever / Romantiek

Hampus en Adrian zijn al een aantal jaar samen als Hampus op een ochtend aangeeft dat hij wil stoppen met de relatie. Dit nieuws valt bij Adrian rouw op zijn dak. Hij had geen enkel vermoeden dat Hampus niet meer gelukkig met hem was. Als Hampus zijn deel van het meubilair (inclusief het halve bed) heeft verhuisd uit wat nu Adrians appartement is, wordt de scheiding reëel. Adrian wordt totaal in beslag genomen door zijn verdriet. Pas als ze allebei weer een nieuwe partner hebben en elkaar ontmoeten voor een gezamenlijk etentje kan hij verder.

Aznavour, le regard de Charles / Documentaire

In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm-filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

Songbird / Thriller

In ‘Songbird’ is het COVID-23 virus gemuteerd en bevindt de wereld zich in het vierde jaar van een lockdown. Besmette Amerikanen worden uit hun huis gehaald en onder dwang naar quarantaine kampen gebracht die bekend staan als Q-Zones. Het is onmogelijk om hieruit te ontsnappen. Een paar dappere mensen vechten in een schijnbaar hopeloze strijd tegen de onderdrukking. Midden in deze ontwrichte wereld vindt Nico (KJ Apa), een koerier die immuun is voor het virus, liefde en hoop bij Sara (Sofia Carson). Hoewel de lockdown het onmogelijk maakt elkaar in het echt te ontmoeten. Wanneer het lijkt dat Sara besmet is met het virus, racet Nico wanhopig door de verlaten straten van Los Angeles op zoek naar het enige dat haar kan redden van opsluiting…of erger.

Bron: filmvandaag.nl.

Gerelateerd

Wijzig instellingen voor chat